Політика конфіденційності

ТОВ “СУПЛАЙЄРПЛЮС УКРАЇНА” (реєстраційний номер 43416063), зареєстрована за адресою м. Київ, пр. Павла Тичини, будинок 1в, офіс 420, 02000

Авторське право

Авторські права на зміст та матеріали на цьому веб-сайті належать Товариству з обмеженою відповідальністю «СУПЛАЙЄРПЛЮС УКРАЇНА» (далі «ми»), заснованому відповідно до законів України, або нашим Ліцензіарам (цей веб-сайт і інші оперовані нами веб-сайти які надалі іменуються разом як «наші веб-сайти» і окремо як «наш веб-сайт»).

Ви можете завантажувати і тимчасово зберігати одну або кілька сторінок наших веб-сайтів з метою їх перегляду. Ви також можете роздруковувати будь-які матеріали, опубліковані на наших веб-сайтах за умови, що кожна така копія є повною копією, в неї не вносяться які б то не було зміни, і вона призначена для використання тільки в рамках вашої організації.

Будь-яке інше зберігання, копіювання, передача, розповсюдження змісту або матеріалів, опублікованих на наших веб-сайтах, заборонено без нашої попередньої письмової згоди. Всі запити можуть бути відправлені за адресою: info@supplierplus.com.ua.

Посилання

Електронні посилання на наші веб-сайти заборонені без нашої попередньої письмової згоди. Всі запити можуть бути відправлені за адресою info@supplierplus.com.ua.

Ми зробили все можливе для забезпечення точності інформації, зазначеної на наших веб-сайтах, а також наведених тут інтернет-посилань. Проте, через характер середовища передачі даних і ризиків переривання і порушення роботи, з нашого боку виключається будь-яка відповідальність в максимально дозволеному законом обсязі, яка може виникнути в результаті вашого використання наших сайтів або інформації та посилань, що містяться на наших сайтах.

Ми не несемо відповідальності за будь-який зміст чи програмне забезпечення, завантажені з будь-яких веб-сайтів, на які посилається будь-який з наших веб-сайтів.

Політика конфіденційності

Ми прагнемо захищати і поважати вашу конфіденційність. Всі персональні дані, які надаються вами через веб-сайт www.supplierplus.com.ua, обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Справжня політика (разом з нашими умовами використання і будь-якими іншими документами, на які робляться посилання в цьому документі) встановлює основу, яка регулює обробку нами будь-яких персональних даних, які ми отримуємо від вас або які ви нам надаєте. Будь ласка, уважно прочитайте наступне, щоб зрозуміти наші підходи і методи, що стосуються ваших персональних даних і того, як ми будемо їх обробляти. Відвідуючи наші веб-сайти, ви приймаєте та погоджуєтесь з методами, описаними в цій політиці. Якщо ви не приймаєте ці умови, вам не слід реєструвати свої персональні дані або продовжувати використовувати наші веб-сайти.

Якщо ваc не влаштовує, як ми використовуємо вашу інформацію або ж наша реакція щодо використання ваших прав, ви маєте право подати скаргу Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини.

Мета збору і розкриття ваших особистих даних

Являючись фінансовою B2B платформою, ми збираємо інформацію від вас і від третіх осіб з метою виконання укладеної з вами угоди, ця інформація нам також може знадобитися для проведення комплексної перевірки ваших фінансових ризиків, ризиків шахрайства, а також для боротьби з відмиванням коштів та фінансуванням тероризму. Ми також збираємо інформацію про вас, коли ви відвідуєте будь-який з наших веб-сайтів.

Ми можемо передавати ваші персональні дані третім особам у разі, коли це необхідно для надання вам послуг, у разі, якщо у нас є правові зобов’язання зробити це або коли ви дали на це свою згоду. Будь ласка, ознайомтеся з додатковою інформацією, вказаною нижче.

Інформація, яку ми можемо отримувати від вас

Інформація, яку ми можемо отримувати від вас, включає наступне:

  • Інформація, яку ви нам надаєте. Ви надаєте нам інформацію про себе, заповнюючи форми на нашому веб-сайті або шляхом спілкування з нами через телефон, е-мейл або іншим способом, включаючи результати будь-яких опитувань, які ми проводимо. Це також включає інформацію, яку ви нам надаєте при реєстрації на нашому веб-сайті, при реєстрації на отримання розсилок новин від нас, при реєстрації на участь в заходах, або ж коли ви повідомляєте нам про проблеми на наших сайтах. Інформація, яку ви нам надаєте, може включати ваше ім’я, адресу, адресу електронної пошти, номер телефону, паролі, фінансову інформацію, особисті дані, а також будь-які ідентифікаційні документи і фотографії.
  • Інформація, яку ми збираємо про вас. При кожному вашому відвідуванні наших веб-сайтів ми можемо автоматично збирати про вас наступну інформацію:
    • технічна інформація, включаючи IP-адресу, яка використовується для підключення комп’ютера до Інтернету, ваші облікові дані (логін), тип і версію браузера, установки, що стосуються годинної зони, типи і версії плагінів браузера, інформацію про операційну систему і платформу;
    • інформація про ваш візит, включаючи повні уніфіковані локатори ресурсів (URL), потік переходів на наш сайт, через нього і з нього (включаючи дату і час); продукти, які ви переглядали або шукали; час відповіді сторінки, помилки завантажень, тривалість відвідувань на певні сторінки, інформацію про взаємодію зі сторінкою (наприклад, прокручування, клацання і наведення курсору миші), методи, що використовувались для переходу зі сторінки, і будь-який номер телефону, який був використаний для дзвінка в нашу службу підтримки клієнтів;
    • Файли Cookie та відстеження (див. Політика щодо файлів cookie).
  • Інформація, яку ми отримуємо з інших джерел. Ми можемо отримувати інформацію про вас, якщо ви використовуєте який-небудь з наших веб-сайтів або ж інші послуги, які ми надаємо. Ми також тісно співпрацюємо з третіми особами (включаючи, наприклад, ділових партнерів, субпідрядників в сфері технічних послуг, сервіси по оплаті і доставці, рекламні мережі, постачальників аналітики та пошукової інформації, а також агентства з надання кредитної інформації та боротьби з шахрайством) і можемо отримувати інформацію про вас від них.
  • Інформація, яка доступна у відкритих джерелах, включаючи державні реєстри, медіа джерела і пошуковики в Інтернеті. Наприклад, ми збираємо інформацію з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та інших відповідних компаній або державних реєстрів, в тому числі інформацію про посадових осіб або акціонерів компанії. Ви підтверджуєте, що інформація, надана вами будь-яким способом, може містити персональні або конфіденційні дані відповідно до GDPR і Закону України «Про захист персональних даних», і, продовжуючи використовувати наш веб-сайт, ви даєте свою згоду на обробку інформації про вас, як зазначено в цій політиці.

Розкриття вашої інформації

Ми можемо передавати вашу персональну інформацію будь-якому члену нашої групи, включаючи дочірні компанії, кінцеву холдингову компанію та її дочірні компанії.

За умови вашої прямої згоди ми можемо розкривати вашу персональну, ділову або фінансову інформацію певним третім особам, включаючи:

  • рекламодавців і рекламні мережі, яким потрібні дані для визначення та показу вам відповідної реклами, яку ви запитуєте у нас або яка, на нашу думку, може вас зацікавити;
  • операторів аналітичних і пошукових систем, які допомагають нам у поліпшенні та оптимізації наших сайтів;
  • бюро кредитних історій.

Ми можемо розкривати вашу персональну інформацію третім особам без вашої згоди в наступних випадках:

  • якщо ми продаємо або купуємо будь-який бізнес або активи, ми можемо розкривати ваші персональні дані потенційному продавцю або дебітору такого бізнесу або активів;
  • якщо всі або в істотному ступені всі наші активи купуються третьою особою, то в цьому випадку персональні дані наших клієнтів, що зберігаються у нас, будуть одним з переданих активів.

Якщо ми зобов’язані розкрити або передати ваші персональні дані в цілях дотримання будь-яких юридичних зобов’язань або для забезпечення дотримання або застосування наших умов використання та інших угод; або для захисту наших прав, власності або нашої безпеки, будь-якої компанії, що належить нашій групі, наших клієнтів, або інших осіб. Це включає (але не обмежується) обмін інформацією з іншими компаніями і організаціями з метою захисту від шахрайства і зниження кредитного ризику.

Бюро кредитних історій і агентства по боротьбі з шахрайством

На додаток до вищенаведених розділів, що стосуються використання та розкриття ваших даних, ми також можемо розкривати ваші персональні дані та інформацію про ваш бізнес бюро кредитних історій і агентствам по боротьбі з шахрайством, в тих випадках, коли у нас є в цьому законний інтерес.

Якщо ми виявимо, що ви надали нам неправдиву або неточну інформацію, і виявимо шахрайство з вашого боку, ваші дані будуть передані в агентства по боротьбі з шахрайством. Правоохоронні органи також зможуть отримати доступ і використовувати цю інформацію у своїх цілях.

Ми та інші організації також можемо отримувати доступ і використовувати інформацію, якою володіють бюро кредитних історій і агентства по боротьбі з шахрайством, в тому числі, але не обмежуючись цим, для запобігання шахрайства та відмивання грошей, наприклад, в таких випадках:

  • для перевірки нами інформації, зазначеної в заявах продавців або постачальників;
  • для управління нами рахунками або засобами в інтересах продавців або постачальників, або коли інші організації управляють кредитними рахунками або іншими засобами;
  • для стягнення нами або іншими організаціями боргів;
  • для перевірки іншими організаціями інформації, що стосується пропозицій і вимог по страхуванню;
  • для перевірки нами або іншими організаціями інформації про кандидатів на роботу і працівників.

Ми та інші організації можемо отримувати доступ і використовувати інформацію від агентств по боротьбі з шахрайством, в тому числі з інших країн.

Будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо ви хочете отримати детальну інформацію про відповідні агентства по боротьбі із шахрайством.

Де ми зберігаємо ваші персональні дані

Дані, які ми отримуємо від вас можуть оброблятися і зберігатися за межами Європейської економічної зони («ЄЕЗ»). Такі дані можуть також оброблятися співробітниками, які працюють за межами ЄЕЗ, які працюють на нас або одного з наших постачальників. Такі співробітники можуть бути залучені, серед іншого, до виконання вашого замовлення, обробку ваших платежів, а також надання послуг підтримки клієнтів. Надаючи нам свої персональні дані, ви погоджуєтеся на їх збір, накопичення, передачу, зберігання, обробку та видалення. Ми будемо вживати всі необхідні заходи для забезпечення безпечного поводження з вашими персональними даними відповідно до цієї політики конфіденційності.

У разі, якщо ми надали вам (або, якщо ви вибрали) пароль, який дає вам доступ до певних частин наших веб-сайтів, ви несете відповідальність за збереження конфіденційності цього пароля. Ми просимо вас нікому не повідомляти пароль.

На жаль, передача інформації через Інтернет не є цілком безпечною. Хоча ми робимо все можливе для захисту ваших персональних даних, ми не можемо повністю гарантувати безпеку ваших персональних даних, які передаються на наші веб-сайти; ризик будь-якої такої передачі лягає на вас. Коли ми отримуємо інформацію від вас, ми докладаємо всі необхідні процедури і заходи безпеки для запобігання несанкціонованого доступу до неї.

Ваші права

Ви маєте право попросити нас не обробляти ваші персональні дані в маркетингових цілях. Ми повідомимо вам, в разі нашого наміру використовувати ваші персональні дані для таких цілей або, якщо ми маємо намір розкрити вашу інформацію третім особам для таких цілей. Ви можете скористатися своїм правом відмовитися від такої обробки, встановивши певні прапорці в формах, які ми використовуємо для збору ваших персональних даних. Крім того, ви також можете скористатися цим правом у будь-який час, повідомивши нам за адресою info@supplierplus.com.ua.

Наші веб-сайти можуть містити посилання на веб-сайти мереж наших партнерів, рекламодавців і афілійованих осіб. Якщо ви переходите за посиланням на будь-який з таких веб-сайтів, будь ласка, зверніть увагу, що такі веб-сайти мають свою власну політику конфіденційності і ми не несемо відповідальності та зобов’язань за їх політику. Просимо вас уважно ознайомитися з політикою конфіденційності цих веб-сайтів перед тим, як ви передасте їм свої персональні дані.

Доступ до інформації

Відповідно до закону, у вас є право доступу до інформації про себе. Ваше право доступу може бути використано відповідно до GDPR і Закону України «Про захист персональних даних». Ми залишаємо за собою право стягувати невелику адміністративну плату для покриття наших витрат у зв’язку з цим. Ваша можливість скористатися таким правом має певні винятки з метою захисту громадських інтересів (наприклад, запобігання або розкриття злочинів) і наших інтересів (наприклад, збереження конфіденційності переданої нашим адвокатам інформації). Якщо ви захочете скористатися цим правом, ми перевіримо обґрунтованість такого права, і невідкладно відповімо вам протягом одного місяця з моменту отримання запиту. При необхідності, цей період може бути продовжений ще на два місяці з урахуванням складності і кількості запитів.

Зберігання даних

Ми будемо зберігати ваші персональні дані в наших електронних системах до тих пір, поки це буде необхідно для надання вам послуг відповідно до нашої угоди з вами (або з вашим бізнесом) або ж для забезпечення дотримання наших прав за цією угодою. З метою захисту наших прав в будь-яких юридичних чи адміністративно-регулятивних виробництвах, ми можемо продовжувати зберігати ваші персональні дані протягом періоду тривалістю до трьох років (якщо законом не встановлений триваліший строк) після того, як ви або ваш бізнес припините користуватися нашими послугами. Ми можемо зберігати договори та інші забезпечувальні документи, які можуть містити персональні дані, наприклад особисті гарантії або боргові зобов’язання аж до 12 років після того, як ви або ваш бізнес припинили користуватися нашими послугами.

Будь-які документи на паперовому носії, що містять ваші персональні дані, будуть знищені стороннім постачальником послуг, як тільки документ більше не буде потрібен в друкованому вигляді. Ми можемо зберігати друковані копії юридичних документів (судові документи, забезпечувальні документи і контракти) в наших приміщеннях або в безпечному сховищі, яке надається сторонніми постачальниками послуг. Термін зберігання даних для таких документів становить від 5 до 12 років, як зазначено вище.

Зміни в нашій політиці конфіденційності

Ми залишаємо за собою право змінювати цю політику конфіденційності або будь-яку її частину в будь-який час. Якщо ми зробимо будь-які істотні зміни в способі збору, використання або передачі персональних даних, які ви добровільно надали, ми опублікуємо повідомлення про такі зміни в ясній і помітній формі на нашому веб-сайті.

Право, що може застосовуватися

Справжня політика конфіденційності, і всі питання, що стосуються наших веб-сайтів, як договірні, так і позадоговірні, регулюються законодавством України, і будь-які спори, що виникають у зв’язку з цим документом, підлягають виключній юрисдикції судів України.

Контакт

Якщо у вас є будь-які питання, коментарі або запити щодо цієї політики конфіденційності, ви можете написати за адресою: info@supplierplus.com.ua.

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було зручніше працювати з нашим сайтом. Продовжуючи використовувати наш сайт, ви погоджуєтеся на використання нами cookies .

Продовжити

Для кращої взаємодії з SupplierPlus використовуйте браузер Chrome.

Завантажити тут